Vogue VO 4282S 51524L 56

На залиха

Модел : VO 4282S 51524L 56

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Поларизираност : не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

6.020,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 4282S 51524L 56

Големина : 56

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Поларизираност : не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top