Vogue VO 5334 W44 54

На залиха

Модел : VO 5334 W44 54

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

4.830,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 5334 W44 54

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top