Vogue VO 5338S

На залиха

Модел : VO 5338S

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

5.250,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 5338S

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top