Vogue VO 5378 2907

На залиха

Модел : VO 5378 2907

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

5.110,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 5378 2907

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top