Vogue VO 5420 2726 51

На залиха

Модел : VO 5420 2726 51

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

4.130,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 5420 2726 51

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top