Vogue VO 5487B 2966 52

На залиха

Модел : VO 5487B 2966 52

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

5.740,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 5487B 2966 52

Големина : 52

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top