Vogue VO 5560 3146 53

На залиха

Модел :  VO 5560 3146 53

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

4.540,00 ден

Категорија: ,

Модел :  VO 5560 3146 53

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 18

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top