Zegna EZ 01915550E

На залиха

Модел : EZ 01915550E

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

12.270,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 01915550E

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top