Zegna EZ 02016051F

На залиха

Модел : EZ 02016051F

Големина : 60

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

11.180,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 02016051F

Големина : 60

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top