Zegna EZ 02065651G

На залиха

Модел : EZ 02065651G

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

13.360,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 02065651G

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top