Zegna EZ 02145420J

На залиха

Модел : EZ 02145420J

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

14.390,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 02145420J

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top