Zegna EZ 02215201A

На залиха

Модел : EZ 02215201A

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 20

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

14.540,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 02215201A

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 20

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top