Zegna EZ 522952001

На залиха

Модел : EZ 522952001

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

11.170,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 522952001

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top