Zegna EZ 522952052

На залиха

Модел : EZ 522952052

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Ацетатна пластика

11.170,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 522952052

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top