Zegna EZ 523750052

На залиха

Модел : EZ 523750052

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Материјал : Ацетатна пластика

10.810,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 523750052

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top