За Оптика Оптилукс

Иновативна компанија што се занимава со трговија на оптички производи со висок квалитет.

Play Video

Нашата приказна

Нашата  оптика претставува уникатна комбинација на професионалност, технолошки достигнувања и посветеност кон совршенство.

Горди сме што сме лидери во областа на оптометрија и оптички производи , обезбедувајќи им на клиентите широк спектар на производи, од рамки и стакла до нова генерација оптички уреди. Нашата цел е да им обезбедиме на клиентите јасен вид поддржувајќи го и здравјето на очите.

Оптилукс го гради својот успех со внимателен избор на високо квалификувани стручњаци во областа на оптиката, кои се обединуваат за да креираат производи што ги спојуваат последните технологии и трендови . Нашите дизајнери креираат рамки кои ги комбинираат елеганцијата и функционалноста, обезбедувајќи задоволство на потребите на дури и нај специфичните клиенти.

Оптилукс се стреми кон постојано усовршување и задоволување на потребите на нашите клиенти. Сигурни сме дека секој кој ги одбрал продуктите на Оптилукс, не само што добива високо квалитетни оптички производи, туку и чувство на сигурност во својот избор.

Локација на оптиката

Адреса

Ilindenska br.22 Kavadarci

Работно време

Галерија

Галеријата не е само простор за купување; таа е креативно пространство каде што мода, технологија и убавина се среќаваат. Посетете ја нашата галерија и дозволете ни да ве воведеме во светот на оптиката Оптилукс.

Нашата оптика е простор кој ја слика убавината на јасното гледање и модерниот стил.

Стапи во контакт
Најди не
Следете нè

Контактирајте не

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top