Full 1
Специјализирана продавница за продажба на оптички рамки, оптички леќи, сончеви очила, контактни леќи
Full 1
Full 2
Закажете термин за контрола на Вашиот вид
Full 2
previous arrow
next arrow

Броевите зборуваат сами за себе

0 +

Среќни клиенти

0 +

Очни прегледи

0 +

Број на производи

За нас

Нашата цел е да им обезбедиме на клиентите светло и јасно гледање, поддржувајќи го нивното здравје на очите.

Оптилукс – иновативна компанија што се занимава со трговија на оптички производи висок квалитет. Нашата земја на оптика претставува уникатна комбинација на искуство, технолошки постигнувања и посветеност кон совршенство.

Оптилукс го гради својот успех со внимателен избор на високо квалификувани стручњаци во областа на оптиката

Оптилукс се стреми кон постојано усовршување и задоволување на потребите на нашите клиенти.

Брендови со кои соработуваме

Најчести прашања и одговори

За повеќе информации слободно контактирајте не.

Стаклата најдобро се одржуваат така што најпрво ке се измијат со сјај и вода за да ја тргнеме прашината од нив, се оставаат да се исушат и потоа се чистат со специјален микрофибер и спреј за чистење. Секако кога не ги носиме треба да се во соодветна футрола и никогаш да не се ставаат очилата да “легаат” на стаклата.

За корисници кои за прв се соочуваат со диоптрија подобро е да се користат очила за полесна акомодација, навикнување на диоптријата. Индивидуално е за секој дали е подобро да носи контакни леќи или очила, но во секој случај и корисник на контактни леќи треба да има и очила за кога ќе се извадат контактните леќи да може да гледа.

Најчесто потребно време за изработка на очила е од половина до еден час, нормално зависно од тип на рамка и вид на стакло.

Во нашите продажни салони може да платите во кеш, безготовински односно со кредитни картички и на фактура
.

Блог

Стапи во контакт
Најди не
Следете нè

Контактирајте не

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top