Guess GU 000615326P SUN

На залиха

Модел : GU 000615326P SUN

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

5.880,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 000615326P SUN

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top