GUESS GU 000916105A

На залиха

Модел : GU 000916105A

Големина : 61

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна  пластика/метал

7.580,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 000916105A

Големина : 61

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна  пластика/ метал

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top