Guess GU 001065921E

На залиха

Модел : GU 001065921E

Големина : 59

Големина на рачки :140

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

7.070,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 001065921E

Големина : 59

Големина на рачки :140

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top