Guess GU 001235801B

На залиха

Модел :  Guess GU 001235801B

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

6.930,00 ден

Категорија: ,

Модел :  Guess GU 001235801B

Големина : 58

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top