GUESS GU 5007255001

На залиха

Модел : GU 5007255001

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Материјал :  Aцетатна пластика

5.760,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 5007255001

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 14

Материјал :  Aцетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top