GUESS GU 522354052

На залиха

Модел : GU 522354052

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал :  Aцетатна пластика

5.780,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 522354052

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал :  Aцетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top