Kenzo KZ 40024I5353G

На залиха

Модел : KZ 40024I5353G

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

8.930,00 ден

Категорија: ,

Модел : KZ 40024I5353G

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top