Kenzo KZ 50142U55026

На залиха

Модел : KZ 50142U55026

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15

Материјал : Ацетатна пластика

5.170,00 ден

Категорија: ,

Модел : KZ 50142U55026

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 15

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top