MAX&Co. MO 503055055

На залиха

Модел : MO 503055055

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 13

Материјал :  Ацетатна пластика

4.830,00 ден

Категорија: ,

Модел : MO 503055055

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 13

Материјал :  Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top