MAX&Co. MO 511354001

На залиха

Модел : MO 511354001

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

7.350,00 ден

Категорија: ,

Модел : MO 511354001

Големина : 54

Големина на рачки :140

Големина на мост : 15

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top