Ray Ban RX 7230 5204 54

На залиха

Модел :RX 7230 5204 54

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Материјал : Ацетатна пластика

9.780,00 ден

Категорија: ,

Модел :RX 7230 5204 54

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 19

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top