Tom Ford FT 10865552F

На залиха

Модел : FT 10865552F

Големина : 55

Големина на рачки :135

Големина на мост : 19

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

18.180,00 ден

Категорија: ,

Модел : FT 10865552F

Големина : 55

Големина на рачки :135

Големина на мост : 19

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top