Tom Ford FT 11115592P

На залиха

Модел : FT 11115592P

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16
Поларизација: Не
Материјал :Ацетатна пластика

20.930,00 ден

Категорија: ,

Модел : FT 11115592P

Големина : 55

Големина на рачки :140

Големина на мост : 16
Поларизација: Не
Материјал :Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top