Vogue VO 4305 5170 51

На залиха

Модел :  VO 4305 5170 51

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

4.400,00 ден

Категорија: ,

Модел :  VO 4305 5170 51

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top