Vogue VO 5243SB W44/1153

На залиха

Модел : VO 5243SB W44/1153

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 21

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

6.230,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 5243SB W44/1153

Големина : 53

Големина на рачки :140

Големина на мост : 21

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top