Vogue VO 5481S W44/11 52

На залиха

Модел : VO 5481S W44/11 52

Големина : 52

Големина на рачки :135

Големина на мост : 21

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

3.490,00 ден

Категорија: ,

Модел : VO 5481S W44/11 52

Големина : 52

Големина на рачки :135

Големина на мост : 21

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top