Zegna EZ 02105908A

На залиха

Модел : EZ 02105908A

Големина : 59

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Метал

17.630,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 02105908A

Големина : 59

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Метал

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top