Zegna EZ 02155354H

На залиха

Модел : EZ 02155354H

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 25

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

20.350,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 02155354H

Големина : 53

Големина на рачки :145

Големина на мост : 25

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top