Zegna EZ 0216

На залиха

Модел : E 0216

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 20

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

14.540,00 ден

Категорија: ,

Модел : E 0216

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 20

Поларизираност : не

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top