Zegna EZ 02175501A

На залиха

Модел : EZ 02175501A

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

13.360,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 02175501A

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Поларизираност : не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top