Zegna EZ 5240

На залиха

Модел : EZ 5240

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 20

Материјал : Ацетатна пластика

10.810,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 5240

Големина : 56

Големина на рачки :145

Големина на мост : 20

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top