Zegna EZ 524654001

На залиха

Модел : EZ 524654001

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

11.270,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 524654001

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top