Zegna EZ 525454001

На залиха

Модел : EZ 525454001

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Ацетатна пластика

12.450,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 525454001

Големина : 54

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top