Zegna EZ 5264-

На залиха

Модел : EZ 5264-

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 22

Материјал :Метал/  Ацетатна пластика

11.550,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 5264-

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 22

Материјал :Метал/  Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top