Guess GU 000625126P

На залиха

Модел : GU 000625126P

Големина : 51

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

6.760,00 ден

Категорија: ,

Модел : GU 000625126P

Големина : 51

Големина на рачки :145

Големина на мост : 21

Поларизираност : Не

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top