Ray Ban RB 3675 90003F

На залиха

Модел : RB 3675 90003F

Големина : 58

Големина на рачки :135

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

9.940,00 ден

Категорија: ,

Модел : RB 3675 90003F

Големина : 58

Големина на рачки :135

Големина на мост : 14

Поларизираност : Не

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top