Timberland TB 93235102D

На залиха

Модел : TB 93235102D

Големина : 65

Големина на рачки :150

Големина на мост : 15
Поларизирани: да

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

7.440,00 ден

Категорија: ,

Модел : TB 93235102D

Големина : 65

Големина на рачки :150

Големина на мост : 15
Поларизирани: да

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top