Zegna EZ 5257-

На залиха

Модел : EZ 5257-

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал : Ацетатна пластика

11.670,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 5257-

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 16

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top