Zegna EZ 526052001

На залиха

Модел : EZ 526052001

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Ацетатна пластика

12.720,00 ден

Категорија: ,

Модел : EZ 526052001

Големина : 52

Големина на рачки :145

Големина на мост : 18

Материјал : Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top