GANT GA 329455020

На залиха

Модел : GA 329455020

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

6.400,00 ден

Категорија: ,

Модел : GA 329455020

Големина : 55

Големина на рачки :145

Големина на мост : 17

Материјал : Метал/Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top