Vogue VO 5563 2939 51

На залиха

Модел :  VO 5563 2939 51

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

4.190,00 ден

Категорија: ,

Модел :  VO 5563 2939 51

Големина : 51

Големина на рачки :140

Големина на мост : 17

Материјал : Метал/ Ацетатна пластика

Неодамна прегледани производи

No recently viewed products to display
Scroll to Top